Mirenesse 24hr mascara, sort

160,30
( 128,24 )
229,00
Du sparer: 68,70

Mirenesse mascara er en helt fantastisk prisvindende mascara med volume, som alle kvinder har ventet på! Indeholder ingen parabener, alkohol, mineralske olier mm. Bemærk dog den ikke er økologisk.

Model/varenr.: 1900
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Det har taget 2 år at udvikle og forfine den helt specielle farmaceutiske bivokssammensætning i Mirenésse

Som er udformet af en kvindelig australsk farmaceut. Irene Patsalides havde nemlig opgivet at bruge mascara, indtil hun opfandt sin egen.

Mascaren har fået flere awards i Australien, som bedste mascara! Den banebrydende formulering gør, at denne mascara er hurtigt blevet døbt ”verdens bedste mascara”, er unik i både look og funktion.

Det er slut med Panda-øjne, slid på øjenomgivelserne og stærke øjenmakeup-fjernere. Mirenésse består af en særlig mild bivoks, der lægger sig perfekt på hver enkelt vippe og pakker den individuelt ind i et rør af farve og form. Den er langtidsholdbar i op til 24 timer.

Indeholder INGEN; petroleum, alkohol, parabener, mineralske olier, eller Sodium Lauryl-Sulfat (SSL/SLS) en almindelig ingrediens i gængs kosmetik, som er kraftigt irriterende for øjet. Findes i mange andre mascaraer på markedet. Ekstremt sikker for sarte øjne, computerbrugere etc.
Ideel hvis du bruger kontaktlinser – forlænger uden fibre.

Du fjerner den med VAND:
Det er utrolig simpelt at fjerne Mirenésse. Fjernes med varmt vand uden at efterlade sorte rander. En speciel øjenmakeupfjerner er ikke nødvendig.
Plask masser af vand i ansigtet – eller gør det i brusebadet. Lad finger spidserne forsigtigt fjerne ”rør” af mascara. Mascara vil forsvinde med fingerspidserne. Intet bliver efterladt! Du skal opleve det før du tror det.

Ved denne milde form for afrensning vil øjet ikke blive udsat for skadende slid og hårde makeupfjernere.