Seaband akupressurarmbånd - 2 stk.

129,50

Afhjælper graviditetskvalme uden bivirkninger.

Model/varenr.: 6004

Graviditetskvalme kan afhjælpes uden bivirkninger

Op mod 80 % af alle gravide kvinder oplever graviditetskvalme.
Mange gør ikke noget ved kvalmen af frygt for at skade fosteret, men der findes en sikker løsning.

Kroppen har selv en helt uskadelig løsning, som kan aktiveres med akupressur. Det ubehag, som graviditetskvalme fremkalder, kan påvirke en kvindes holdning til graviditeten negativt, derfor er denne viden vigtig.

Akupressur har udvist imponerende resultater med hensyn til at lindre graviditetskvalme, og har klaret sig godt igennem adskillige kliniske forsøg. De kvinder, der blev behandlet med akupressur, kastede betydeligt sjældnere op end placebogruppen, og deres anfald var mildere. Det er dog vigtigt, at båndene placeres korrekt, og det er meget enkelt at lære.

Akupressur er en mild, sikker og effektiv behandling mod kvalme og opkast under graviditeten, og en god metode til selvhjælp. Metoden har ingen bivirkninger og skaber derfor ingen bekymringer.

Hvordan virker SEA-BAND?
SEA-BAND virker ved, at en akupressurknap, placeret på indersiden af båndene stimulerer kroppens akupressurpunkter mod kvalme. Behandlingen udløser kemiske reaktioner i nervesystemet, og efter kort tid forsvinder kvalmen eller den reduceres.

Kvalme kommer typisk i bølger. Du kan øge virkningen ved at trykke eller masére let på akupressurknappen, når en bølge er på vej.

SEA-BAND kan tages på når kvalmen mærkes - og virker i løbet af få minutter.

Se mere på www.seaband.dk. Her kan du også læse om undersøgelser om produktet.

Et sæt består af 2 akupressurbånd, et til hvert håndled. De 2 akupressurbånd ligger i en lille plastboks.