OrganiCup model 2 menstruationskop

179,00

En hygiejnisk, blød og fleksibel menstruationskop, der opsamler blodet. Mærkes ikke, lækker ikke og er nem at fjerne. Kan bæres i op til 12 timer ad gangen. Den skal bare tømmes, skylles og genindsættes. Miljøvenlig, besparende og fri for skadelig kemi. Ingen risiko for hudirritation, generende lugte, varmedannelser, svamp, Toxic Shock Syndrome m.m.

Model/varenr.: 8155

OrganiCup er den revolutionerende menstruationskop, der let opsamler menstruationen, hvorfor man slipper for gener som lugt, udtørrethed, svamp, smerter mm. OrganiCup giver en ukompliceret menstruationsperiode, er økonomisk fordelagtig da det nedbringer forbrug af bind og tamponer, samt er miljøvenlig! OrganiCup holder i op til ti år, og kan bruges i op til 12 timer ad gangen. Den skal bare tømmes, skylles og genindsættes. Den kan også trygt bruges om natten.

Den indsættes i bunden af skeden men er så blød og fleksibel, at den ikke kan mærkes under brug når den sidder rigtigt. Er den mest hygiejniske og bekvemme form for menstruationsbeskyttelse. Kvinden forbliver ren, frisk og lugtfri 24 timer i døgnet. Den bæres lavt i skeden, så den er nem at fjerne. Ingen varmedannelse og lugtgener!

Designet i 100% medicinsk ufarvet silikone gør den behagelig, nem og uskadelig at bruge. Ingen latex, gummi, plastik eller kemi. Ingen risiko for hudirritation, generende lugte, varmedannelser, svamp, Toxic Shock Syndrome m.m.

OrganiCup gør det nemt med den skiftende blødningsmængde. Mængden bestemmer blot hvor ofte den tømmes –  det er slut med ulempen med bind og tamponer i utallige størrelser og former. 
Derved sparer du også en masse penge. En kop koster ca. det samme som ½ års forbrug af bind og tamponer koster en gennemsnitlig dansk kvinde.

Syntes du også det er chokerende at danske kvinder alene forbruger knap 1 million bind/tamponer om dagen, hver dag hele året rundt! Produkter der indeholder skadelige og mistænkelige stoffer som skader vores grundvand, åer og søer og forårsager alvorlige problemer med forurening og vores sundhed. Med en kop undgår du helt at bidrage til denne store miljøbelastning.

 Model A: Til kvinder, som ikke har født vaginalt.
Model B: Til kvinder, som har født vaginalt. 

Læs meget mere på www.organicup.dk 

Brugsanvisning:

Indsættelse
1. Steriliser koppen i en gryde med kogende vand i 5 minutter hver måned før første brug.

2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.

3. Fold kop som vist. 
Tip: For at gøre indførelsen lettere, kan du med fordel benytte enten vand eller vandbaseret gel. Brug ALDRIG silikonebaseret gel.

4. Indsæt OrganiCup sammenfoldet. Den kan folde sig ud før den er fuldt indsat, men fortsæt blot indførelsen indtil stilken ikke er synlig udefra. Du kan tilpasse dette ved at klippe noget af stilken

Udtagning
1. Hav ikke din OrganiCup indsat i mere end 12 timer ad gangen, uden at tømme den. Hvor ofte din OrganiCup skal tømmes, afhænger af din blødningsmængde. 

2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.

3. For at fjerne din OrganiCup, skal du trække i stilken imens du bruger dine mavemuskler til at skubbe OrganiCup nedad indtil du kan nå bunden. Tryk forsigtigt på bunden for at frigøre vakuumet og træk Organicup ud.

4. Tøm indholdet i toilettet, rens koppen (husk luft hullerne) og indsæt den igen. Hvis du ikke har adgang til vand, kan du bruge toiletpapir til at rense den, og vaske koppen når det igen er muligt.