Dopper drikkedunk, gul - 450 ml

119,95

Dopper vandflasker med integreret drikkekop, i funktionelt design. Den perfekte vandflaske til vand fra hanen. Nem for børn at holde om. Fås i flere rigtig flotte farver.

Model/varenr.: 5888
Størrelse: Op til 0,5 L
Mærke: Dopper
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Dopper vandflasker med integreret drikkekop, i funktionelt design. Den perfekte vandflaske til vand fra hanen.

Ergonomisk form med integreret kop:
Dopper vandflasken har en størrelse (Ø5,5cm), som gør den meget nem at holde om – også for børn. Skruelåget har en ideel ergonomisk gribeform, som muliggør en ubesværet åbning for børn og ældre. Derudover har du altid en drikkekop ved hånden, som specielt de mindre årige har stor glæde af, da de typisk ikke kan drikke af en flaske endnu.

Dunken kan bruges til varmt vand op til 65 grader.

 

- Bæredygtig
- Praktisk
- Fri for bisphenol-A
- Fri for phtalater
- Fri for PVC
- Zero Carbon Footprint
- Godkendt til opvaskemaskine.

Farver:
Udover den nye lilla Deep Purple, så findes Dopper Original i yderligere seks farver – Cool Blue, Appel Green, Simply Red(Limited Edition), Royal Orange, Pretty Pink og Pure White.

 

Stilrent design:
Omkring 100 designere indsendte deres idé til en ny og anderledes vandflaske. Rinke van Remortel ramte i sin fortolkning af opgaven bedst og vandt konkurrencen. Senest Dopper modtaget en den verdenskendte Red Dot Design Award.

 

Dopper hjælper vandprojekter I Nepal
At have rent drikkevand er en luksus. Derfor donerer Dopper 10% af salget til Dopper Foundation som i samarbejder med Simavi støtter udviklingsprojekter i Nepal.