Høretelefoner "Air Tube"

270,00

Høretelefoner "Air Tube" reducerer mobilstrålingen fra din telefon med 99,9%. De sidste 15 cm af ledningen er erstattet med et tyndt luftrør, så strålerne fra telefonen ikke når hovedet.

Model/varenr.: RAD029
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Super smarte RadiCover Air Tube "In Ear" Fashion - stereo høretelefon med mikrofon der effektivt reducerer mobilstrålingen fra din telefon med 99,9%. Høretelefonerne er baseret på den patenterede AirTube anti-mobilstrålingsteknologi, hvor de sidste 15 cm af ledningen er erstattet med et tyndt luftrør, hvilket bevirker at strålerne fra mobiltelefonen ikke når op til hovedet, som det er tilfældet med almindelige hovedtelefoner med kobberledning.

"Tag/afbryd-opkald-knap" på ledning og 2 størrelser gummistykker så de passe både store og små. Da lyden overføres akkustisk har den ikke helt samme klang og bas som alm. høretelefoner. Er dog fortrinlig til samtaler og spiller fint musik til de flestes behov.

Passer til de fleste Iphone / Samsung / Nokia / HTC etc. (3,5mm Jack stik). Bemærk: Passer ikke til Sony / Ericsson, Sony og Samsung S3.

Air Tubes er patenteret og effekten dokumenteret i National Telephone Switchboard Quality Supervision Inspection and Testing Center (report No. TF0210-E20151).