Weleda har 80 års erfaring og mere end 90 naturkosmetiske produkter. Dertil en omfattende tilvirkning af homøopatisk (antroposofisk) meicin.

Alle råstoffer fra planter så vidt muligt af biodynamisk eller certificeret økologisk avl eller indsamlet på certificerede vilde voksesteder og alt produktion underlagt de strenge kriterier for fremstilling af lægemidler.

På det tyske apoteksmarked er Weleda det femte største mærke og har her 50% af markedet  for børneplejeprodukter. På markedet for naturlig hudpleje er Weleda markedsleder og har flere gange opnået pris som årets bedste hudplejeprodukt på den prestigefyldte Biofach-messe i Nürnberg.

Weleda har datterselskaber og forhandlere i 49 lande og omsætter årligt for mere end 1.5 mia kr.

Weleda Baby er benævnelsen for Weledas babysortiment hvor den lægende morgenfrue  (calendula) er helt central. Den har en styrkende og lindrende virkning på irriteret og følsom hud.

De specielt milde babyplejeplejeprodukter har Weleda udviklet i samarbejde med jordmødre, læger og farmaceuter. Samtlige af Weledas babyprodukter er dermatologisk testede på megte følsom hud og kan anvendes fra allerførste dag. Weledas babypleje indeholder ingen råvarer på mineraloliebasis og ingen syntetiske duft-, farve eller konserveringsmidler, eller andre ingredienser som kan hæmme hudens naturlige funktioner.

Du kan gå ind og læse mere om Weleda og deres skønne produkter og grundige forklaringer til ingredienser mm på www.weleda.dk.

 

-20%
Model/varenr.: 20725
-50%
Model/varenr.: 20719
-25%
Model/varenr.: 20720
Populær
-20%
Model/varenr.: 20726
-25%
Model/varenr.: 20722