Spinoway myrelokkedåse - 2 stk.

31,98
79,95
Du sparer: 47,97

Hurtigvirkende myrelokkedåse med stor effekt. SpinoWay Myrelokkedåse indeholder spinosad som er et nyt bekæmpelsesmiddel, som er et bredspektret, organisk aktivt stof. Spinosad er det naturlige og organiske alternativ til traditionelle syntetiske insekticider indeholdende farlige kemikalier. Aktivstoffet spinosad kan også anvendes på økologiske arealer.

Model/varenr.: 15985

SpinoWay er en yderst effektiv og hurtigvirkende myrelokkedåse, som kan anvendes indendørs, udendørs på overdækkede arealer og i drivhuse og udestuer – også på økologiske arealer. Bekæmper på mindre end 24 timer!

SpinoWay indeholder det organiske virkestof Spinosad, som er en blanding af to bakterietyper. I modsætning til de traditionelle myrelokkedåser, indeholder SpinoWay altså ikke syntetiske insekticider. Spinosad udvindes fra naturens side.

Myrerne lokkes til dåsen ved hjælp af det sukkerstof, som lokkedåsen indeholder. Når de slikker på eller evt. tager en bid af indholdet, inficeres de af virkestoffet, som virker i løbet af kort tid.

Lokkedåsen åbnes ved forsigtigt at presse en spids genstand ind i siderne på lokkedåsen, hvor der er markeret indgange. Placer myrelokkedåsen der hvor der ses myrer. Normalt er en lokkedåse pr. rum nok, men ved stor gene og ved mange myrer kan det være nødvendigt med to. Sørg for der ikke er anden føde, såsom søde madrester til stede. Hvis der ikke er flere myrer efter en uge, kan lokkedåsen fjernes. Alternativt anvendes endnu en lokkedåse.

Produkterne i A GREEN WAY®-serien hjælper dig til et skadedyrsfrit hjem uden brug af skadelige insektgifte. Ved at bruge de simple og forebyggende metoder, A GREEN WAY®’s produkter tilbyder, reduceres risikoen for et skadedyrsangreb til et absolut minimum. Børn og husdyr kan frit færdes i omgivelserne, både under og efter behandlinger, uden bekymringer.