Hvepsefælde

47,98
79,95
Du sparer: 31,97

A Green Way® Hvepsefælde er en effektiv og æstetisk fælde med tilhørende lokkemiddel, der fjerner hvepsene fra de områder, de ikke er ønsket – helt uden brug af insekticider.

Model/varenr.: 15957

Hvepsefælden er specielt designet til hvepse. Ved hjælp af det tilhørende lokkemiddel og den gule farve, tiltrækkes hvepsene til fælden. Lokkemidlet inde i fælden lokker hvepsene, således de kravler ind gennem fældens to huller – ét i hver side. Når hvepsene først er fanget i fælden, har de svært ved at finde ud igen. Lokkemidlet er baseret på fødevarer og særlig udviklet med henblik på at fange hvepse – ikke andre nyttedyr som f.eks. bier.

Lokkemidlet hældes i bunden af fælden (halvdelen af posen er nok) og placeres lidt væk fra det område, som ønskes sikret mod hvepse. Hvepsene vil flokkes om fælden, og hvepseplagen vil reduceres væsentligt i de områder, hvor de ikke er velkomne. Kan evt. hænges i et træ eller stilles på en plan flade. Placeres således børn ikke har adgang, da de aggressive hvepse kan stikke.

Produkterne i A GREEN WAY®-serien hjælper dig til et skadedyrsfrit hjem uden brug af skadelige insektgifte. Ved at bruge de simple og forebyggende metoder, A GREEN WAY®’s produkter tilbyder, reduceres risikoen for et skadedyrsangreb til et absolut minimum. Børn og husdyr kan frit færdes i omgivelserne, både under og efter behandlinger, uden bekymringer.