WOW cup spildfri drikkekop, pink - 296 ml

129,95
( 103,96 )

WOW Cup er en fantastisk funktionel og totalt spildfri drikkekop. Den har en 360 grader drikkekant, der er forseglet med en blød silicone ventil, som åbnes når barnet begynder at drikke. Og den er let at drikke af. Vælter koppen kommer der intet ud af den - smartere kan det ikke blive. Så er det slut med skidt og insekter i børnenes kop! Let at rengøre. Fri for BPA og phthalater. WOW koppen kommer både til baby, mindre og større børn. Se vores udvalg af WOW kopper her

Model/varenr.: WOW241
Mærke: Wow cup

WOW Cup er en fantastisk funktionel og totalt spildfri drikkekop. Den har en 360 drikkekant, der er forseglet med en blød silicone ventil, som åbnes ved overlæbens berøring, samtidig med at man suger ganske let. Vælter koppen kommer der intet ud af den - smartere kan det ikke blive.

Undgå uheld i f.eks. bilen, i sofaen, eller ved computeren. Slip også for hvepse, insekter eller snavs i drikken.

Denne udgave har forbedret drikkeventil og er endnu lettere at samle. Låg medfølger.

Koppen består af 3 dele, der er meget let at samle og adskille samt rengøre. Alle dele tåler at komme i vaskemaskinen. WOW Cup er naturligvis 100% fri for BPA og phthalater.

WOW Cup er beregnet til kolde og forfriskende drikke og indeholder op til 296 ml og er lavet til børn i alderen 1-12 år.

Et unikt produkt med mange fordele !