Lifestraw Go vandflaske - 0,65 L

349,00

Nu er det slut med at bekymre sig om sikkert drikkevand på ferien. Lifestraw Go har et indbygget filter som fjerner bakterier, parasitter og urenheder fra vandet, så det altid er sikkert at drikke. Du behøver ikke længere købe engangsflasker med vand for denne flaske kan bruges til at rense helt almindeligt vand fra hanen!

Model/varenr.: 6141

Nu er det slut med at bekymre sig om sikkert drikkevand på ferien. Lige meget om du er i Madrid, Mumbai eller ved foden af Mount Everest kan LifeStraw Go sørge for, at du altid har adgang til helt rent drikkevand og derved undgå, at ferien kan blive ødelagt.

Go flasken er en nyudviklet vandflaske, der er baseret på den prisvindende LifeStraw teknologi, som er udviklet til at rense vand under de mest ekstreme forhold.

Drikkeflasken, som er BPA fri, har et indbygget filter som fjerner bakterier, parasitter og urenheder fra vandet, så det altid er sikkert at drikke. Lifestraw Go renser op til 1000 liter urent vand. Erfaring viser dog at det som oftest kan rense mere end 1000 liter vand.  Når du ikke længere kan suge vand op gennem dit Lifestraw vandfilter, så er de partikler der opfanger snavset i vandet fyldt op, og dit Lifestraw er derfor klar til udskiftning.

Go flasken kan bruges til at rense helt almindelig vand fra en vandhane, hvis man ikke er sikker på kvaliteten, når man fx er på ferie. På den måde kan man også undgå at skulle købe engangsflasker med vand.

LifeStraw filtret bruger hverken batterier eller indeholder kul eller kemikalier som de fleste andre vandfiltre. Der er udelukkende tale om en sofistikeret membran, der renser vandet på en fuldstændig naturlig måde.