Aloe vera gel - 150 ml

55,00
110,00
Du sparer: 55,00

98% aloe vera bladgel er ideelt til behandling af solskoldninger, lettere forbrændinger, rifter, sår og frostskader. Naturlægemiddel.

Model/varenr.: 8072

Aloe Vera Gel indeholder 98% Aloe Vera bladgel og fortykningsmidlet Xanthan. Gelen er tyktflydende, let at påføre og virker på samme måde som Aloe Vera Naturel. Den fås i en 150 ml tube.
Aloe Vera Group ApS's produkter

- Aloe Vera Naturel og Gel - er naturlægemidler, der anvendes til "behandling af lettere forbrændinger, solskoldning, frostskader og mindre sår". (Produktresuméer og indlægssedler kan læses på de følgende sider).
BEMÆRK!

Både Aloe Vera Naturel og Gel ilter med tiden og bliver brunt til gulbrunt. Aloe Vera har en holdbarhed på 2 år fra produktionsdatoen.

Mindre forbrændinger og skoldninger:

Brænder man sig, påføres Aloe Vera hurtigst muligt, da Aloe Vera lindrer, stopper forbrændingen hurtigt og fremmer helingen af skaden. Påføringen af Aloe Vera fortsættes med jævne mellemrum indtil smerten er forsvundet.


Efter man har brændt sig, dannes stoffer i huden (thromboxaner og prostaglandiner), som bl.a. ved at nedsætte blodtilførslen til det skadede væv er med til at ødelægge de omkringliggende hudceller og dermed til at forværre forbrændingen. Aloe Vera'en hindrer/mindsker bl.a. dannelsen af disse stoffer og stopper derfor forbrændingen hurtigere.

Solskoldninger:

Påfør hurtigt Aloe Vera og fortsæt med jævne mellemrum indtil smerten er forsvundet.
Aloe Vera lindrer, stopper og heler solskoldningen på samme måde som beskrevet under forbrændinger, og man kan sove i ro hele natten.

Frostskader:

Ved frostskader sker nogenlunde de samme ting i huden som ved en forbrænding, og Aloe Vera virker på frostskaden på næsten samme måde. Kommer man ind i varmen med fx brændende og kløende hud, så påfør hurtigt Aloe Vera og fortsæt med jævne mellemrum, indtil smerten er forsvundet. Aloe Vera lindrer, stopper skaden og fremmer helingen.

Mindre sår, rifter, hudafskrabninger m.m.:

Aloe Vera lindrer og fremskynder helingen af skaderne.
Aloe Vera påføres direkte på såret 3 - 5 gange dagligt.

 

Aloe Vera Naturel og Gel er ideelle til behandling af:

  • Mindre forbrændinger

  • Solskoldninger

  • Frostskader

  • Rifter og hudafskrabninger

  • Mindre ukomplicerede sår på hud og slimhinder såsom sprukne læber, ømme brystvorter efter amning, børns røde haler m.m.

  • Sprukne hænder og fødder

  • Små snitsår, fx efter barbering

Det er derfor en god ide altid at have fx Aloe Vera Naturel Spray eller Gel inden for rækkevidde, når uheldet er ude. Produkterne kan anvendes af alle - også til spædbørn.

INGREDIENSER (INCI) I
ALOE VERA GEL

FUNKTION
Aloe vera Bladgel (Aloe barbadensis L.) Det er den flydende, rene Aloe vera, der er fremstillet af gelen i det indre af Aloe vera plantens blade. Økologisk Certificeret af BCS ÖKO-GARANTIE.
 
Xanthangummi (Xanthan Gum) Naturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris. 
 
Kaliumsorbat Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik), Kaliumsorbat (kosttilskud) og Kaliumsorbat (Naturlægemidler). Stoffet er et mildt konserveringsmiddel.
 
Natriumbenzoat Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik), Natriumbenzoat (kosttilskud) og Natriumbenzoat (Naturlægemidler). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet "Atamon".  
 
Natriumsulfit, vandfri Stoffet benævnes forskelligt: Sodium sulfite (kosmetik) og Natriumsulfit (Naturlægemidler). Stoffet er et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.  
 
Citronsyremonohydrat Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik), Citronsyre (kosttilskud) og Citronsyremonohydrat (Naturlægemidler). Det er et naturligt surhedsregulerende middel.