Preserve opbevaringsboks med låg - 750 ml

52,95

Stor opbevaringsboks i 100% genbrugsplast fra Preserve uden BPA. Madbeholderen kan gå i opvaskemaskinen og i fryseren og tåler varme madvarer eller drikke. Har skruelåg på så den ikke lækker i tasken. Lavet i kraftig holdbar genbrugsplast og med gennemsigtigt låg så du altid kan se hvad der er i.?

Model/varenr.: 4523
Stor opbevaringsboks i 100% genbrugsplast fra Preserve uden BPA. Madbeholderen kan gå i opvaskemaskinen og i fryseren og tåler varme madvarer eller drikke. Har skruelåg på så den ikke lækker i tasken. Lavet i kraftig holdbar genbrugsplast og med gennemsigtigt låg så du altid kan se hvad der er i.

Preserve er en køkken kollektion fremstillet udelukkende af genbrugsplast i lækkert design. Produkterne fra Preserve findes i glade farver – signal grøn, rød, himmelblå og hvid.

Kollektionen har blandt andet produkter som skærebrætter, yoghurtskåle, krus, røreskåle, dørslag og ikke mindst opbevaringsbokse der naturligvis kan fryses.

Alle produkter kan gå i opvaskemaskinen og tåle kogende vand (varme drikke etc.) helt uden at afgive farlige stoffer.

Alle produkter fra Preserve er BPA fri. BPA – Bisphenol A er anvendt af de fleste plastproducenter verden over. BPA bruges oftest til at hærde plastmaterialet polycarbonat