Pulito madkasse, 3-i-1, rustfrit stål

199,00

Skøn madkasse i rustfrit stål.

Model/varenr.: Pulito1

Sig farvel til plastikposer og plastikmadkasser!

Denne sunde madkasse er lavet i rustfrit stål og er garanteret fri for skadeligt kemi. Den er perfekt som madkasse til børnene.

En madkasse skal typisk indeholde tre ting: Madder, snacks og grønt. I denne madkasse kan du skille tingene ad og børnene kan selv åbne lågene og sammensætte som de har lyst. Madkassen er i to lag, et helt rum i bunden og en boks i toppen med en mindre boks inden i. Madkassen indeholder ingen plastik dele.

Madkassen kan tåle opvaskemaskine, men vi anbefaler almindelig opvask i hånden. Vær opmærksom på, at alt stål, også rustfrit stål, kan få flyverust, hvis det kommer i opvaskemaskinen.

Åbnefunktionen er testet på børn, som selv kan åbne og lukke uden at få fingrene i klemme. Når madkassen er lukket måler den 15,5 cm i længden, 10,5 cm i dybden og 8 cm i højden.

Bunden er 2,5 cm dyb og passer fint til rugbrødsmadder. Toppen er ca 4 cm dyb og passer fint til frugtstykker, snacks, pasta, salat osv. Den lille boks kan indeholde ca 250 ml og måler 6 x 10 x 4 cm.

Bemærk at den ikke er 100% vandtæt, da der ikke bruges noget plastik.

Vi anbefaler madkassen fra 6 år.

Den er testet på uafhængigt laboratorium, egnet til madvarer og produceret i Indien. Bemærk, at disse madkasser produceret på en lille fabrik og bliver ikke masseproduceret, som de fleste produkter gør i dag. Derfor kan der opstå små variationer, når stålet trykkes i form. Du kan derfor opleve, at bund og top ikke glider perfekt sammen, men skal arbejdes lidt med i starten, måske trykkes på eller lignende.