Paw Patrol madkasse

89,95
( 71,96 )

Nu findes Rostis kendte Campus madkasse også med motiv fra Nickelodeon-serien Paw Patrol. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i tasken. Den indeholder en lille gaffel og en aftagelig indsats med to små rum. Fri for BPA og phthalater. Der fås tilhørende drikkedunk her

Model/varenr.: 240345
Farve: Blå
Mærke: Mepal
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Nu findes Rostis kendte Campus madkasse også med motiv fra Nickelodeon-serien Paw Patrol.

Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i tasken. 

Den har en ny, forbedret lukkemekanisme, som er endnu nemmere for børnene at betjene. Madkassen indeholder en lille gaffel og en aftagelig indsats med to små rum.

Madkassen fås i et utal af flotte, klare farver og med mange forskellige seje og søde motiver, så der er noget for både friske piger og frække drenge.

Se alle varianterne her

ABS er et robust og slagfast materiale, som har en blank og dekorativ overflade. Produktet er velegnet til opvaskemaskine, hvis den vaskes på øverste hylde, men er ikke velegnet til mikroovn og fryser.

Fri for BPA og phthalater.

Mål:
Længde: 17,5 cm
Bredde: 13 cm
Højde: 6 cm