Lemon Vibe madkasse

95,96
( 76,77 )
119,95
Du sparer: 23,99

Super fin, rummelig og robust Mepal madkasse som holder den medbragte mad frisk, smagfuld og adskilt. Kan bruges til sandwiches, salater, frugt og lignende. Madkassen er bentoopdelt og indeholder en bentoboks med låg samt en frugtgaffel. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes med de to knapper på siden, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i tasken. Der fås tilhørende drikkedunk her

Model/varenr.: 25995
Farve: Gul
Mærke: Mepal

Super fin, rummelig og robust Mepal madkasse som holder den medbragte mad frisk, smagfuld og adskilt. Kan bruges til sandwiches, salater, frugt og lignende.

Madkassen er bentoopdelt og indeholder en bentoboks med låg samt en frugtgaffel. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes med de to knapper på siden, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i tasken.

Madkassen fås i et utal af flotte, klare farver og med mange forskellige seje og søde motiver, så der er noget for både friske piger og frække drenge.

Se alle varianterne her

ABS er et robust og slagfast materiale, som har en blank og dekorativ overflade. Produktet er velegnet til opvaskemaskine, hvis den vaskes på øverste hylde, men er ikke velegnet til mikroovn og fryser.

Fri for BPA og phthalater.

Mål:
Længde: 17,5 cm
Bredde: 13 cm
Højde: 6 cm