Eye Q Chews tyggekapsler med jordbærsmag - 180 stk

299,00
359,00
Du sparer: 60,00

Den intelligente fedtsyresammensætning. Årets produkt 2005.

Model/varenr.: 1210

Nu bliver det meget nemmere, at få de små til at spise deres daglige fiskeolie. eye q chews er en helt ny måde at få fiskeolie på. Kapslerne kan tygges og de smager af jordbær og ikke af fisk.
eye q chews er en oplagt mulighed til de børn og voksne, som ikke kan synke de almindelige kapsler, eller som ikke kan lide eye q mikstur med citrussmag.

I andre europæiske lande, hvor eye q chews sælges, er kapslerne røde. Men vi har valgt kapsler uden rødt farvestof, idet vi anser dette for unødvendigt og ikke specielt allergivenligt. Aromastoffet er fremstillet syntetisk, men så naturidentisk som muligt.
Naturlig aroma, som fremstilles af røde bær, kirsebær, jordbær og solbær indeholder salicylater. Disse er fjernet, fordi undersøgelser viser, at nogle børn og voksne kan være sensitive overfor disse.

Fedtsyrer er et stort og komplekst område, men vil du vide mere kan vi anbefale pjecen "Den intelligente fedtsyresammensætning".

Kirunaolie er fremstillet af kødet fra sardiner og ansjoser (renset for organer). De fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA. Kirunalolie får derfor også denne unikke sammensætning med et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA.
Sardiner og ansjoser lever kun i en sæson, hvorfor risiko for ophobning af pesticider og tungmetaller er minimal.
Kirunalolie kombineres med kæmpenatlysolie og gennemgår en avanceret og patenteret proces, som bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt.
Flerumættede fedtsyrer er essentielle og findes i alle celler. De har mange vigtige funktioner bl.a. som byggesten i cellernes membraner.

Dosering:
2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosis:
For at opnå det bedste resultat anbefales det at starte med 6 kapsler dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Ingredienser:
Kirunalolie (fiskeolie), kæmpenatlysolie, antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, gelatine, konsistensmiddel: Glycerol, cellulosepulver, sødestof: Xylitol (E967), Aroma: Jordbær.

Næringsindhold pr. dagsdosis (2 kapsler):
EPA (Eikosapentaensyre) 186 mg
DHA (Dokosahexaensyre) 58 mg
GLA (Gamma Linolensyre) 20 mg

Husk at når du indtager fedtsyrer er det vigtigt af du får antioxidanter nok, for at undgå en harskning af fedtsyrerne. Dvs. masser af frugt og grønt eller/ og en god organisk multivitaminpille.

Du finder de gode fedtstoffer i olivenolie, tidselolie, hørfrøolie, nødder, korn og fisk