Stasher genbrugelig silikonepose sandwich, aqua - 450 ml

79,20
( 63,36 )
99,00
Du sparer: 19,80

Stasher Bag er en genbrugelig, hårdfør silikonepose - altså 100% uden plastik - et fantastisk bæredygtigt alternativ til plastposen. Og så kan du både bruge den inde i ovnen, mikroovnen, fryse den og endda nedsænke den i kogende vand, så du kan tilberede din mad efter sous vide metoden! Siliconeposen er selvforseglende, lækagefri og lufttæt så du kan let have din mad eller snacks med dig uden det bliver kedeligt. Posen kan dog også sagtens bruges til opbevaring af makeup, som toilettaske og meget mere. Du behøver aldrig købe engangsposer af plastik igen! Stasher kommer i 5 forskellige størrelser. 

Model/varenr.: STSB08
Størrelse: Op til 0,5 L
Mærke: Sistema, Stasher
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Hvorfor bruge stasher?

Stasher bags er et helt unikt og meget let anvendeligt alternativ til plastikprodukter. Stasher bags kan gå direkte fra fryseren til mikrobølgeovnen og derefter i opvaskemaskinen – det er der faktisk ingen andre silikoneposer, der kan. Der er mange gode grunde til at skifte dine fryseposer ud med Stasher bags. I alle situationer, hvor du ellers havde brugt en pose, kan du række ud efter din Stasher bag, som kan anvendes igen og igen. Brug den til snacks på farten, til at pakke din sandwich, til at opbevare dine madvarer i køleskabet, fryseren, eller tørskabet, som toilettaske, penalhus og meget mere.

 

 • Kan anvendes til madlavning i ovn og mikroovn - perfekt til Sous Vide og som stege pose
 • Kan nedsænkes i kogende vand
 • Kan opbevare madrester i fryseren
 • Tåler op til +230 og ned tl -60 gr.
 • Perfekt til formiddags eller eftermiddagssnacks til dine børn
 • Kan vaskes i opvaskemaskine
 • Er selvforseglende og lufttæt
 • Beskytter dine madvarer mod bakterier 
 • Kan skrives på med tusch
 • Kan bruges til opbevaring af smykker og andre personlige ejendele
 • Kan bruges til opbevaring af dine toiletsager når du skal flyve
 • Kan anvendes igen og igen (for evigt!)

 

Når du er færdig med din Stasher pose så kan den vaskes i opvaskemaskinens øverste hylde eller med varmt vand og sæbe i hånden. Du må ikke vende vrangen ud på posen da den kan tage skade.

Fremstilles af sand

Stasher fremstilles af fødevaregodkendt platin silikone, som er lavet af 100% naturlige ressourcer - overvejende sand. Silikone er et BPA- og giftfri materiale og fleksibelt, holdbart og bæredygtigt. Silikone kan genanvendes - spørg på din genbrugsstation.

Stasher kommer i 5 forskellige størrelser: 

Pocket - mini silikonepose. Mål: 8,5 x 12 x 2,5 cm. Volumen: 118 ml
Snack - lille silikonepose. Mål: 19 x 11,5 x 2,5 cm. Volumen: 290 ml
Sandwich - mellem silikonepose. Mål: 19 x 19 x 2,5 cm. Volumen: 450 ml
Half Gallon - stor silikonepose. Mål: 26 x 22 x 4 cm. Volumen: 1,9 l
Stand up - bred silikonepose. Mål: 21,5 x 18 x 9 cm. Volumen: 1,65 l

OBS. Vær opmærksom på at silikone-poserne kan tage farve af stærkt farvende fødevarer som karry, gulerod og tomat. Vi anbefaler derfor at matche fødevaren med farven på posen så misfavningen ikke ses.

Historie:

Stasher blev grundlagt af Kat Nouri, som er drevet af et stort socialt og miljømæssigt engagement. Kat er immigrant, mor til tre og arbejder for kvinders rettigheder og lige muligheder, og hun har en klar mission om at motivere andre til at passe på vores Jord og bane vejen for en plastikfri verden. 

Stasher passer på miljøet
Stasher er certificeret medlem af bevægelsen B Coporation, hvilket forpligter til høje standarder inden for sociale forandringer, miljømæssige præstationer, gennemsigtighed og ansvarlighed. Ydermere er Stasher medlem af 1% For The Planet, og derfor hvert år donerer 1% af deres omsætning til miljøforbedrende tiltag.