Køkken rengøring spray Grapefruit/Bergamote Maison Belle - 500 ml

59,00

Maison Belle Kitchen Grapefruit & Bergamot er et effektivt rengøringsmiddel, der klarer det hele. OG giver en dejlig duft af grapefrugt og bergamotte. Fri for parfume.

Model/varenr.: 14061

Man kan godt være effektiv selv om man er 'grøn'. Maison Belle Kitchen Grapefruit & Bergamot er et effektivt rengøringsmiddel, der klarer det hele: De indtørrede madrester på komfuret fra gryden kogte over - Den spildte sovs i køleskabet - Filmen af fedt på emhætten, kaklerne og lamperne - Te- og kaffepletterne på bordpladen og randene i vasken. 

Produktet er FAREMÆRKET. Se datablad her!
 
Rystes godt før brug. Spray og tør af - så er den ikke længere. Kan evt. lade virke i 5 min og skrub med svamp inden det tørres af.
Ekstra gevinst: Dit køleskab eller komfur kommer ikke til at lugte af mærkelige parfumer, der smitter af på madvarerne, men naturligt og godt af grapefrugt og bergamotte.

Kan bruges på stål, glas, porcelæn, marmor, emalje, linoleum, vinyl, plastik, klinker, formica og malede overflader.

Advarsel:
Forårsager alvorlig øjenirritation. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Bær øjenbeskyttelse/handsker.
Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. Ved vedvarende øjenirritation: Søg lægehjælp.