Insektfælde - 3 stk.

49,95
( 39,96 )

Effektiv fælde mod sølvfisk, edderkopper, bænkebidere, klannere, kakerlakker mv. Alle kryb vi kan finde i vore huse. A Green Way Insektfælde er en specialdesignet limfælde med lokkemiddel uden indhold af pesticider.

Model/varenr.: 15951
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Insektfælden er en biologisk fælde med et lokkemiddel indlagt i limen på fælden. Insektfælden og det indeholdende lokkestof er udviklet af entomologer, og har en god tiltrækningskraft på de uønskede insekter. Udviklet efter mange års erfaring med fangst af insekter, deres biologi og generelle opførsel. Fælden opsættes, hvor skadedyrene/insekterne færdes. Dette er ofte ved rørgennemføringer, bag eller under sofaen, i køkkenskabe, på badeværelset osv.
Erfaring har vist, at jo flere insekter, der går i fælden, desto bedre tiltrækker fælden. Ofte vil den fange bænkebidere og sølvfisk, derefter edderkopper og andre små biller, som ud over lokkemidlet i limen også lokkes af de dyr, der allerede er fanget i fælden.
Derfor bør fælden kun skiftes, såfremt den ikke har en klæbeeffekt mere. Pakken indeholder 3 stk. fælder og er klar til brug, så snart beskyttelsespapiret fjernes. Fælderne kan anvendes hele året rundt.

Produkterne i A GREEN WAY®-serien hjælper dig til et skadedyrsfrit hjem uden brug af skadelige insektgifte. Ved at bruge de simple og forebyggende metoder, A GREEN WAY®’s produkter tilbyder, reduceres risikoen for et skadedyrsangreb til et absolut minimum. Børn og husdyr kan frit færdes i omgivelserne, både under og efter behandlinger, uden bekymringer.