Insektfælde - 3 stk.

19,00
49,95
Du sparer: 30,95

Effektiv fælde mod sølvfisk, edderkopper, bænkebidere, klannere, kakerlakker mv. Alle kryb vi kan finde i vore huse. A Green Way Insektfælde er en specialdesignet limfælde med lokkemiddel uden indhold af pesticider.

Model/varenr.: 15951

Insektfælden er en biologisk fælde med et lokkemiddel indlagt i limen på fælden. Insektfælden, som er ganske simpel ved første indtryk, er udviklet efter mange års erfaring med fangst af insekter, deres biologi og generelle opførsel. Fælden opsættes, hvor skadedyrene/insekterne færdes. Dette er ofte ved rørgennemføringer, bag eller under sofaen, i køkkenskabe, på badeværelset osv.
Erfaring har vist, at jo flere insekter, der går i fælden, desto bedre tiltrækker fælden. Ofte vil den fange bænkebidere og sølvfisk, derefter edderkopper og andre små biller, som ud over lokkemidlet i limen også lokkes af de dyr, der allerede er fanget i fælden.
Derfor bør fælden kun skiftes, såfremt den ikke har en klæbeeffekt mere. Pakken indeholder 3 stk. fælder og er klar til brug, så snart beskyttelsespapiret fjernes. Fælderne kan anvendes hele året rundt.