Komposterbare affaldsposer 20 L, 14 stk.

17,81
( 14,25 )
20,95
Du sparer: 3,14

Maistic introducerer nu 2. generation af de populære komposterbare og biobaserede poser. Materialet er nyudviklet, stærkere og indeholder nu også 2. generations-bioplasttypen PHA, der skabes af rester fra fødevareproduktionen. Fuldstændig fri for plastik og polyethylene.

Model/varenr.: 19552

"Maistic introducerer nu 2. generation af de populære komposterbare og biobaserede poser.

Materialet er nyudviklet, stærkere og indeholder nu også 2. generations-bioplasttypen PHA, der skabes af rester fra fødevareproduktionen. I materialet er også majsbaseret bioplast; majsen er GMOfri og dyrket pesticidfrit. De nye 2.gen poser bærer fortsat certificeringen OK Compost HOME og er dermed skabt til nedbrydning i en god og velplejet hjemmekompost. Certificeringen indebærer strenge miljøkrav ift. hvad posen må nedbryde til for at kunne indgå i kompost og dermed naturens kredsløb, hvilket bl.a. også betyder, at Maistic 2.GEN-poser er produceret uden brug af traditionelt plastic og uden typiske plastic-tilsætningsstoffer som bispenoler, bl.a. BPA. Maistic-poser er nu i papæske, så du slipper for rod i køkkenskuffen, også efter åbning.
Alle Maistic poser er godkendt til fødevarekontakt - også disse affaldsposer. På æskerne er nu også påtrykt Best Before-dato, da hjemmekomposterbare er skabt til at nedbryde. Holdbarhed er 1 år fra produktionsdato. -20°C til +40°C. Ikke egnet til mikroovn. Affaldshåndtering: Maisticposer affaldshåndteres med restaffald i de fleste danske kommuner - spørg lokalt, hvis du er i tvivl. Poserne kan hjemmekomposteres med fødevarerester m.m. i et godt og velplejet kompostmiljø. Størrelse 50 x 44 cm. Tykkelse 17 my. 14 poser pr. rulle. Farve: Mørkegrøn. "