Fingermaling af levnedsmiddelfarver - 4x150 gr.

129,95

Fingermaling af levnedsmiddelfarver. Giftfri og nem at vaske af.

Model/varenr.: 2626
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

4 bøtter i skønne farver med fingermaling til kreative børn og voksne. Fingermalingen fra ökoNORM er baseret på farver fra mad-verdenen. Så er det bare med at komme igang med både lærreder, papir, træ, glas og andre materialer... Der kan både males med fingre og pensler og så kan man naturligvis lave flotte tryk - på eksempelvis økologiske bomuldsindkøbsnet...

Pakken består af 4 bøtter med 150 g i hver i farverne gul, rød, grøn og blå, og disse farver kan naturligvis mixes på kryds og tværs. Konsistensen er cremet og drypfri. Farverne kan dog sagtens fortyndes, hvis man ønsker en mere tyndtflydende maling.

Highlights om fingerfarverne:
Mærket med det tyske Ökotest mærke "Sehr Gut".
Naturfarver med levnedsmiddelfarver.
Der er anvendt råvarer, hvor man tager hensyn til at opretholde den naturlige kilde til råvaren (sustainable ressources).
Nem at vaske af både fingre og tøj.
Der er kun anvendt ugiftige råvarer.

Indhold:
Naturlige levnedsmidler og levnedsmiddeltilsætningsstoffer såsom levnedsmiddelfarver* og -konserveringsmidler: Kaliumsorbat E202, PHB-M-Natriumsalt E219, Naturlige farveekstrakter, kridt. Alle indholdsstoffer er i doseret i henhold til den lovlige mængde i fødevarer. Desuden bitterstoffet Denotiumbenzoat.
* = farvestofferne er fødevaregodkendte farvestoffer, men vær opmærksom på, at der kan forekomme allergi-lignende symptomer hos nogle sarte personer ved kontakt med disse farvestoffer. Dette kan sammelignes med allergi overfor forskellige farvestoffer i fødevarer.