Tiger madkasse og pop-up drikkedunk sæt

169,95

Sejt madkasse og pop up drikkedunk sæt med en tiger på. Både dunk og madkasse er lette for børn at håndtere. Uden BPA, PVC eller phthalater.

Model/varenr.: 240375
Farve: Grøn
Størrelse: Op til 0,5 L
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Sejt madkasse og pop up drikkedunk sæt med en tiger på. Indeholder ingen BPA, PVC eller phthalater. 

Dunken:

Den kendte, robuste drikkeflaske har fået silikonestrop, større flaske og et nyt forbedret pop-up system, der er endnu nemmere at skille ad og rengøre. 

Pop-up flasken lukker helt tæt, så der ikke løber væske ud i skoletasken. Den er meget let for børn at håndtere: tryk på knappen på siden af låget, og flasken er lige til at drikke af - tryk derefter på mundstykket og flasken lukker tæt igen.

Madkassen:

Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i tasken. 

Den har en ny, forbedret lukkemekanisme, som er endnu nemmere for børnene at betjene. 

Flaske og madkasse fås i et utal af flotte, klare farver og med mange forskellige seje og søde motiver, så der er noget for både friske piger og frække drenge.

ABS er et robust og slagfast materiale, som har en blank og dekorativ overflade. Produkterne er velegnede til opvaskemaskine, hvis de vaskes på øverste hylde, men er ikke velegnet til mikroovn og fryser.