Spring flowers pop-up drikkedunk - 400 ml

Populær
-60%
39,98
( 31,98 )
99,95
Du sparer: 59,97

Nu findes Rostis kendte pop up flaske også med fint motiv af spring flowers. Åbnes ved at trykke på en knap på siden af låget, så tuden springer op. Når tuden trykkes ned igen er flasken helt tæt. Fri for BPA og phthalater. Der fås tilhørende madkasse her

Model/varenr.: 15300
Størrelse: Op til 0,5 L
Mærke: Mepal

Nu findes Rostis kendte pop up flaske også med fint motiv af spring flowers. Den kendte, robuste drikkeflaske har fået silikonestrop, større flaske og et nyt forbedret pop-up system, der er endnu nemmere at skille ad og rengøre. 

Pop-up flasken lukker helt tæt, så der ikke løber væske ud i skoletasken. Tryk på knappen på siden af låget, så tuden springer op og flasken er lige til at drikke af - tryk derefter på mundstykket og flasken lukker tæt igen.

Flasken fås i et utal af flotte, klare farver og med mange forskellige seje og søde motiver, så der er noget for både friske piger og frække drenge.

Se alle varianterne her

ABS er et robust og slagfast materiale, som har en blank og dekorativ overflade. Produktet er velegnet til opvaskemaskine, hvis den vaskes på øverste hylde, men er ikke velegnet til mikroovn og fryser.

Fri for BPA og phthalater.