Dopper Sport Cap

7,80
39,00
Du sparer: 31,20

Sport Cap er udviklet af Dopper så du ikke længere har behov for at have flere forskellige drikkeflasker men kun din Dopper. Den nye Sport Cap har præcis samme form som det originale låg, men i et fleksible materiale der gør det nemt at drikke bl.a. når man træner.

Model/varenr.: 5839
Mærke: Dopper
Med Dopper Sport Cap bliver din Dopper drikkeflaske endnu bedre. 
Sport Cap er udviklet af Dopper så du ikke længere har behov for at have flere forskellige drikkeflasker men kun din Dopper. Den nye Sport Cap sælges separat og derved sparer du ikke kun på pladsen men også på forbruget af plastik. 

Den nye Sport Cap har præcis samme form som det originale låg, men i et fleksible materiale der gør det nemt at drikke bl.a. når man træner. Dopper Sport Cap går i opvaskemaskinen og er derfor super praktisk og nem at bruge i dagligdagen. Låget er selvfølgelig fri for Bisphenol A og andre skadelige indholdsstoffer som ftalater, tungmetaller og farvestoffer. 

Dopper er et anderledes og bæredygtig initiativ, som handler om at reducere verdens plastikaffald ved, at motivere os til at drikke postevand i stedet for at købe kildevand på engangsflasker. Med Dopper App, som du finder på App Store og Google Play, kan du nemt finde gratis drikkevand nær dig. 

• Størrelse: 5,5 x 2,3 cm
• Vægt: 12 gram
• Tåler opvaskemaskine (op til 65 ° C).
• Fri for BPA og phtalater 
• 5% af salget går til etableringen af vandpumper og toiletter i Nepal.

Brugsanvisning:

Se venligst emballagen. Tåler opvaskemaskine (op til 65 ° C).