Bambus cup to go, hjerter - 500ml

99,00
( 79,20 )

100% organisk genanvendelig kop lavet af bambus, risstivelse og melaminplast. BPA- og ftalatfri.

Model/varenr.: 15851
Koppen er 100 % organisk og BPA- og ftalatfri. Koppen er lavet af bambusfibre, låget er "hårdt" og er også lavet af organiske bambusfibre med yderligere silikonelukning på toppen. På koppen er et silikonegreb så man ikke brænder sig. Du kan stramme låget så meget at du ikke skal være bekymret for at spilde på dit tøj.

Bambus er en flerårig græsart. Bambus er den hurtigste voksende plante i verden. Den kan vokse op til 60 cm pr. dag. Bambussens vækst kræver hverken pesticider eller kemikalier for at kunne vokse hvilket gør den til den mest nyttige og bæredygtig afgrøde i verden. Produktionsprocessen er miljøvenlig da der bruges mindre energi sammenlignet med fremstilling af plast og det er med til at reducerer CO2 udslippet.

Ifølge Feng shui så bringer bambus vækst, lykke, succes og rigdom. Hvilket er naturligt når man ved at bambussen kan vokse op til 60 cm om dagen og blive op til 30 meter og 30 cm i diameter. På grund af sin hurtige vækst, styrke og udholdenhed og evnen til at blomstre hele året symboliserer bambus i feng shui også lang levetid.

Brugsanvisning og forholdsregler:
Koppen er velegnet til varme og kolde drikke.
Koppen kan komme i opvaskemaskine. Låg og silikonegrebet fra koppen anbefales ikke at komme i opvaskemaskine.
 

Fremstillet af: Bambus, majsstivelse, melaminplast