Her kan du bestille en biopatisk konsultation til dit barn - eller til dig selv. Hvis du skriver mig en mail, vil jeg sende dig et spørgeskema og derefter sammensætte et program med vitaminer, mineraler, urter, ernæringsråd osv.

Du er også velkommen til at stille specifikke spørgsmål til sundhed, kost, vitaminer osv. Nogle af disse vil være gratis mens andre vil blive prissat efter omfang. Har du spørgsmål til produkterne på denne side, vil de selvfølgelig blive besvaret uden beregning.

Hvis dit spørgsmål bliver prissat, vil jeg skrive en mail til dig, så du kan se, hvad prisen vil være. Herefter går du ind under "biopatisk vejledning" og skriver prisen på spørgsmålet ind i "antal" på spørgsmålet. Når jeg har modtaget din betaling, vil jeg svare på spørgsmålet. 

Du kan læse meget mere om biopati og phytoterapi på min webside for min klinik på www.naturmk.dk eller på www.biopati.dk og www.urteskolen.com.

Model/varenr.: H0046