BornFree narresutter pink, 0-6 mdr. - 2 stk.

89,95

100% fri for bisphenol A, PVC og phtalater. 6 mdr+ af denne variant er desværre udgået og vi venter på de kommer i et nyt design. De ventes færdigproduceret i april måned. Men 0-6 mdr er kun et par mm kortere i sutten, så den kan sagtens bruges længere end til 6 mdr.

Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Giftfrie Born Free narresutter i et nyt smart og lækkert design.

BornFree sutter er 100% fri for bisfenol-A, PVC og phtalater. Sutterner lavet af lugtfri silicone og sutteformen understøtter dit barns udvikling af tænder og gummer. Sutterne er i anatomisk form.

6 mdr+ af denne variant er desværre udgået og vi venter på de kommer i et nyt design. De ventes færdigproduceret i april måned. Men 0-6 mdr er kun et par mm kortere i sutten, så den kan sagtens bruges længere end til 6 mdr.

BornFree fokuserer 100% på sunde og sikre produkter
Amerikanske BornFree fokuserer 100% på at fremstille sikre, sunde og praktiske produkter til små børn. For alle BornFree produkter gælder det at de er fri for skadelige stoffer og er praktiske at anvende samtidig med at de har en god holdbarhed.

RENGØRING OG STERILISERING AF BORN FREE NARRESUTTER

Af hygiejnemæssige grunde skal sutterne altid vaskes og steriliseres før de anvendes. Sterilisér sutterne i kogende vand i min. fem minutter.

Efter sterilisering skal sutterne afkøles før brug.

Kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen, i den øverste kurv. Fjern evt. tilbagebleven vand indvendig fra sutten ved at trykke på dens spids.

Det anbefales at udskifte Born Free sutterne, når de er 6-8 uger gamle - dels af hygiejnemæssige grunde, dels på grund af slitage.

Sælges i 2-pk.