WOW cup mini spildfri drikkekop, pink elefanter - 350 ml

90,96
( 72,77 )
129,95
Du sparer: 38,99

WOW Cup mini til de mindste er en fantastisk funktionel og totalt spildfri drikkekop. Den har en 360 grader drikkekant, der er forseglet med en blød silicone ventil, som åbnes når barnet begynder at drikke.Vælter koppen kommer der intet ud af den - smartere kan det ikke blive. Så er det slut med skidt og insekter i børnenes kop! Let at rengøre. Fri for BPA og phthalater. WOW koppen kommer både til baby, mindre og større børn. Se vores udvalg af WOW kopper her

Model/varenr.: WOW141
Mærke: Wow cup
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

WOW Cup er en fantastisk funktionel og totalt spildfri drikkekop. Den har en 360 drikkekant, der er forseglet med en blød silicone ventil, som åbnes ved overlæbens berøring, samtidig med at man suger ganske let. Vælter koppen kommer der intet ud af den - smartere kan det ikke blive.

Undgå uheld i f.eks. bilen, i sofaen, eller ved computeren. Slip også for hvepse, insekter eller snavs i drikken.

WOW cup mini er en helt ny model til de mindste. Denne løsning er endnu lettere at drikke af, end den almindelige WOW kop og sikrer en problemfri overgang til de større WOW kopper fra sutteflasken.

Koppen består af 4 dele, der er meget let at samle og adskille samt rengøre. Alle dele tåler at komme i vaskemaskinen. Der følger låg med, som giver øget beskyttelse når koppen ligger i taske eller lign. WOW Cup er naturligvis 100% fri for BPA og phthalater.

WOW Cup er beregnet til kolde og forfriskende drikke og indeholder op til 350 ml og er lavet til børn fra 6 måneder.

Et unikt produkt med mange fordele !