Tallerkensæt i bambus, Dyr - 5 dele

188,00
( 150,40 )

Super sødt babmus tallerkensæt til børn i 5 dele. Sættet består af en flad tallerken, en dyb tallerken, et krus, en gaffel og en ske. Alle dele er lavet af miljøvenlig og fødevaresikret bambs. Kan tåle opvaskemaskine.

Model/varenr.: 15860
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Når børn skal begynde at spise selv vil dette sæt være det helt rigtige med søde, farverige og i øjne faldende motiver på alle delene. Alle delene er lavet af miljøvenlig og fødevaresikret bambus. Dette produkt er et must for de forældre der vil have et alternativ til plastik.

Bambus er en flerårig græsart. Bambus er den hurtigste voksende plante i verden. Den kan vokse op til 60 cm pr. dag. Bambussens vækst kræver hverken pesticider eller kemikalier for at kunne vokse hvilket gør den til den mest nyttige og bæredygtig afgrøde i verden. Produktionsprocessen er miljøvenlig da der bruges mindre energi sammenlignet med fremstilling af plast og det er med til at reducerer CO2 udslippet.

Ifølge Feng shui så bringer bambus vækst, lykke, succes og rigdom. Hvilket er naturligt når man ved at bambussen kan vokse op til 60 cm om dagen og blive op til 30 meter og 30 cm i diameter. På grund af sin hurtige vækst, styrke og udholdenhed og evnen til at blomstre hele året symboliserer bambus i feng shui også lang levetid.