Kopsæt Bambus Lama 400ml - 3 stk.

138,00
( 110,40 )

Super fine bambus krus med lama på. Kopperne er 100 % organisk og BPA- og ftalatfri og er lavet af bambusfibre, majsstivelse og melaminplast.

Model/varenr.: 15861

Pakken består af 3 kopper af 400 ml.
Kopperne er 100 % organisk og BPA- og ftalatfri og er lavet af bambusfibre.

Bambus er en flerårig græsart. Bambus er den hurtigste voksende plante i verden. Den kan vokse op til 60 cm pr. dag. Bambussens vækst kræver hverken pesticider eller kemikalier for at kunne vokse hvilket gør den til den mest nyttige og bæredygtig afgrøde i verden. Produktionsprocessen er miljøvenlig da der bruges mindre energi sammenlignet med fremstilling af plast og det er med til at reducerer CO2 udslippet.

Ifølge Feng shui så bringer bambus vækst, lykke, succes og rigdom. Hvilket er naturligt når man ved at bambussen kan vokse op til 60 cm om dagen og blive op til 30 meter og 30 cm i diameter. På grund af sin hurtige vækst, styrke og udholdenhed og evnen til at blomstre hele året symboliserer bambus i feng shui også lang levetid.

Hvert år smider vi mere end 100 milliarder engangsbægre fremstillet af syntetiske polymerer (plast) ud. I dag repræsenterer plast et af de største miljøproblemer.
Bare tænk! Den gennemsnitlige levetid for en engangsplastikkop er mindre end 30 minutter.

Man bør kun bruge kopperne til kolde drikke da de bliver varme hvis der kommer varme drikke i. Kopperne kan komme i opvaskemaskine.

Fremstillet af: Bambusfibre, majsstivelse, melaminplast.