Food feeder, str. M

80,95
( 64,76 )
89,95
Du sparer: 9,00

Introducerer sikkert dit barn til fast føde ved hjælp af den unikke tud af silikone, som minimerer risikoen for kvælning allerede fra barnet er 4 måneder. Fri for BPA og kan let skilles og rengøres. Fås i 3 farver.

Blå lilla

Introducer dit barn for fast føde på en sikker og hygiejnisk måde med produkterne fra Kidsme.
Food Squeezeren giver dit barn mulighed for selv at spise flydende og halvflydende mad, mens Food Feederen kan fyldes med mad i mindre stykker. Ikke bare opleves der nye smagsoplevelser fra en tidlig alder, men det styrker også hånd-øje koordinationen. Kidsme produkterne er 100% BPA fri, og har et patenteret design.

Den unikke tud af silikone minimerer risikoen for kvælning allerede fra dit barn er fire måneder. Silikone-tuden kan udskiftes, hvis den smides væk eller bliver slidt.

Designet er smart og enkelt og food feederen er nem at holde og håndtere for et lille barn. Feederen består af tre dele, der nemt kan samles, skilles og rengøres. Alle dele kan rengøres i opvaskemaskinen.

Food Feeder kommer i to størrelser – medium og large – og tre forskellige farver. Large passer til de fleste babyer over 6 måneder.