Food feeder sæt, grøn - 2 stk. (M+L)

169,95
( 135,96 )

Introducerer sikkert dit barn til fast føde ved hjælp af den unikke tud af silikone, som minimerer risikoen for kvælning allerede fra barnet er 4 måneder. Sættet indeholder 2 food feedere og 2 mundstykker: Medium (+4 mdr) og Large (+6 mdr). Fri for BPA og kan let skilles og rengøres. Fås i 2 farver.

Model/varenr.: KIDS160503GR
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Introducer dit barn for fast føde på en sikker og hygiejnisk måde med produkterne fra Kidsme.

I Food feeder sættet medfølger to styk udskiftelige sutter i medium og Large. Om det er medium eller Large dit barn skal bruge afhænger af størrelsen på barnets mund, det smarte er, at i denne pakke medfølger begge dele.

Food Feederen giver dit barn mulighed for at få nye smagsoplevelser og optage gavnlige mineraler og vitaminer allerede fra 4 måneders alderen. Den 100% BPA frie silikonetut fyldes med mad i små stykker og de små ergonomiske håndtag gør det let for barnet selv at holde Food Feederen og styrker dermed barnets motoriske evner og hånd-øje koordination. Når Food Feederen skal transporteres, gøres det let og sikkert ved at komme den dertil hørende hætte på, denne kan også anvendes som en lille kop.

Silikone-tuden kan udskiftes, hvis den smides væk eller bliver slidt.

Designet er smart og enkelt og food feederen er nem at holde og håndtere for et lille barn. Feederen består af tre dele, der nemt kan samles, skilles og rengøres. Alle dele kan rengøres i opvaskemaskinen.