BABY – 100 % naturlig uden tilsætning

300,00

Bogen er en komplet og brugervenlig guide til naturlig sund mad, kosttilskud, udstyr og tøj til baby. Det hele er økologisk og uden problemkemi.

Model/varenr.: 6926

BABY – 100 % naturlig uden tilsætning er din ultimative guide til bæredygtig og optimal babyhelse. Kapitlerne følger din guldklump fra første skrig til første skridt, og bogen er sprængfyldt med tips til, hvordan du træffer ultraøkologiske luksusvalg – uden at flænse dankortet.

Med BABY i hånden får du:

  • nemme aldersopdelte køreplaner til babys spisekammer
  • opskrifter på topsund mad til småfolk – med eller uden komælk
  • præcis oversigt med de ultimative kosttilskud til din baby
  • overblik til at styre uden om skodprodukter og klam kemi
  • fyldt medicinskabet med naturlig førstehjælp til skrantende småfolk
  • indkøbsguide fra A-Å med det lækreste øko-babyudstyr på nettet

BABY er specialdesignet til dig, der ikke vil nøjes med oldnordisk vitaminforskrækkelse og løftede pegefingre. Bogens forfatter, Rebecca Persson, er mor til to skønne økounger, som trods alle odds er sluppet for astma, allergi, eksem og overfølsomhed. I denne bog har hun samlet sine mange års bundsolid erfaring og de bedste sundhedseksperters up to date-anbefalinger til en supersund unge uden snotnæse og skodkemi.

Alle bogens anbefalinger er godkendt af læge Irene Hage, der har en treårig overbygningsuddannelse i komplementær medicin fra Bastyr University i Seattle, og Maja Kirkegaard, der er uddannet biolog med en ph.d. om hormonforstyrrende stoffers virkning på kroppens vitaminer og hormoner.