3-pak: Baby Yummy madbeholdere, 70 ml - 8 stk.

221,74
( 177,39 )
260,85
Du sparer: 39,11

Køb en 3-pak af baby yummy og spar 15%!! Undgå at din babymad går til spilde ved at lave større portioner og frys maden ned i den rigtige portionsstørrelse. Når det er spisetid skal du bare opvarme en terning og så er maden klar! Uden BPA, phthalater og bly. Se alle vores baby yummy produkter her

Køb en 3-pak af baby yummy og spar 20%!! Normalpris for 3 pakker er 263,85 kr..

Undgå at din babymad går til spilde ved at lave større portioner og frys maden ned i den rigtige portionsstørrelse. Når det er spisetid skal du bare opvarme en terning og så er maden klar!

Opbevaringsboksene fra Baby Yummy er perfekte til at tage babymad med på turen, evt. en af de nedfrosne portioner, og server direkte fra beholderen. Når barnet er vokset fra babymad er mad beholderne perfekte at bruge som snack bokse til for eksempel rosiner eller andre snacks.

Hver beholder er med fastgjort låg, der er nemt at åbne og lukke. Sættet kommer i praktisk bakke, der gør det nemt at opbevare og stable mad eller brystmælk på køl eller frost. Du kan skrive indhold på en lille plade, der kan sættes på bakken. Derved kan du nemt se dato og indehold i beholderen. En fyldelinje på hver beholder fortæller dig, hvor meget du max kan fylde i, når du skal tage forbehold for at indholdet udvider sig, når det fryser.
Baby Yummy er lige til at tage ud og sætte i mikroovnen - med låget åbent.

Indeholder ingen BPA, phthalater eller bly. Kan vaskes op i opvaskemaskinen og tåler selvfølgelig mikroovn og fryser.

Passer i bunden af Madboksen.