Økologisk voksenmadras med kapok

3.199,00

Økologisk voksenmadras med kapok. Kapok er meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke leve i det. Kapok er også meget isolerende, temperaturregulerende og suger ikke fugt. Desuden viser tests at børn beholder kapokdyner på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

Model/varenr.: 20090200
90 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm

Økologisk voksenmadras med kapok. Fås i 4 str. 90 x 200 cm er 12 cm tyk, mens de andre størrelser er 16 cm tykke.

Forkæl dig selv med vores madras bestående af de økologiske naturfibre kapok – og husk, at vi altid anbefaler en kapokrullemadras til din madras, da den vil fungere som madrasbeskytter og er nem at vedligeholde.

Hvorfor vælge en madras med kapok?

* Kapokmadrasser er fuldt isolerende, du bliver derfor ikke udsat for unødig træk og varmen fra kroppen, reflekteres på en behagelig måde.

* Kapok tempererer kroppen og du kommer ikke til at svede under søvnen, et meget vigtigt element, som giver en mere behagelig og rolig søvn. Vi hører ofte hvor meget sved vi afgiver under søvnen, dette er ikke tilfælde med kapokmadrasser.

* Kapokmadrasser er faste, med en god liggekomfort. Dette er specielt godt for godt for børns knogleopbygning.

*  Støvmider, bakterier og svampesporer, kan ikke leve i kapok, det er derfor et meget allergivenligt madras.

* Madrasser med kapok er garanteret fri for kemikalier og andre produkter, som kan give allergi på sigt.

*  Kapok suger ikke vand eller fugt, bliver derfor aldrig ”klam” eller vil føles kold.

*  Kapokmadrassen er det bedste valg, hvis du skal købe til barnevogn og barnet sover ude, eller i uopvarmede rum.

* Kapok madrasser er meget velegnede ombord på både med det fugtige klima og i sommerhuse, som er uopvarmede i vinterperioden.

* Kapoktræer vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.

Se hvordan du vedligeholder og vasker din madras her

Bemærk at kun størrelsen 90 x 200 x 10 cm samt 140 x 200 x 16 cm er en lagervare. Derfor kan leveringstiden være lidt længere på de andre størrelser.