Økologisk voksen topmadras med kapok

2.599,00

Økologisk topmadras med kapok. Kapok er meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke leve i det. Kapok er også meget isolerende, temperaturregulerende og suger ikke fugt.

Model/varenr.: 21140200
90 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm

Økologisk topmadras med kapok. Topmadrassen er 4 cm tyk.

Forkæl dig selv med den originale kapok-topmadras fra nsleep, som er designet, udviklet og testet i Danmark.

Vores topmadrasser er 100% økologiske, håndsyede og efterfølgende håndfyldt, for at give den rette balance mellem komfort og holdbarhed.

Topmadrassen er ventilerende. Den virker svedtransporterende, hvis du har det varmt, men samtidig isolerende, hvis rummet er koldt. Det giver en behagelig søvn, som er essentiel for dit helbred.

Kapok-topmadrasser føles bløde, men vil tilpasse sig den underliggende madras. Da madrasserne er syet i hånden og herefter nænsomt fyldt med kapok, kan der være variationer i syninger, størrelse og vægt.

Vi anbefaler altid en kapokrullemadras til din topmadras, da den vil fungere som madrasbeskytter og er nem at vedligeholde.

Hvorfor vælge en Topmadras med økologiske naturfibre Kapok ?

 • Isolerende: Kapok topmadrasser er fuldt isolerende. Når du ligger på en Topmadras med Kapok, vil du meget hurtigt mærke en behagelig varme, da kroppens vame blive reflekteret på en behagelig måde uden du kommer til at svede.
   
 • Ventilerende: Kapok er meget ventilerende, derved kommer du ikke til at føle den sved, som vi alle afgiver i løbet af natten. Dette giver en mere behagelig og rolig søvn. 
 • Tør: Sved vil ikke bliver ikke optaget i topmadrassen, men blot passere igennem Kapokkens fibre og ud i rummet. Topmadrassen vil derfor altid føles varm og tør.
   
 • Rene produkter: Madrasser med Kapok er garanteret fri for kemikalier og andre produkter, som kan give allergi på sigt.
 • Allergivenlig: Støvmider, bakterier og svampesporer trives kun i fugtige miljøer, da Kapok ikke suger fugt / sved kan de ikke formere sig i Kapok. Derfor er Kapok topmadrasser, et godt valg hvis du lider af allergi, har hudlidelser eller blot døjer med varme nætter. 
   
 • Komfort: Kapok topmadrasser føles bløde, men vil tilpasse sig den underliggende madras, med hensyn til komforten - er madrassen fast, vil topmadrassen ikke ændre dette.
   
 • Bæredygtig produktion: Kapoktræet vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.
Se hvordan du vedligeholder og vasker din madras her

Da Topmadrasserne er syet i hånden og herefter nænsomt fyldt med kapok, kan der være variationer i syninger, størrelse og vægt.

Bemærk at størrelsen 160 x 200 x 4 cm er en skaffevare og derfor kan leveringstiden være lidt længere på denne.