Økologisk voksen rullemadras med kapok

949,00

Økologisk voksen rullemadras med kapok. Fås til en seng fra 90 cm i bredden. Kapok er meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke leve i det. Kapok er også meget isolerende, temperaturregulerende og suger ikke fugt. Desuden viser tests at børn beholder kapokdyner på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

Model/varenr.: 22090200
90 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm

Økologisk voksen rullemadras med kapok. Fås til en seng fra 90 cm i bredden.

Fås i 4 størrelser.

Forkæl dig selv med den originale kapokrullemadras fra nsleep, som er designet, udviklet og testet i Danmark.

Kapokrullemadrassen er ventilerende og virker svedtransporterende, så du altid har det behageligt og tørt. Det giver en roligere søvn, som er essentiel for dit helbred.

Kapok suger ikke fugt. Det betyder dels, at støvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i kapok, dels at sved blot passerer gennem kapokken, som forbliver tør og velventileret.

For optimering af komforten kan kapokrullemadrassen anvendes i kombination med en anden madras. Da rullemadrassen er tættest på kroppen, når vi sover, vil du stadig få fuld fordel af alle kapokkens gode egenskaber.

 

Hvorfor vælge en rullemadras med kapok?

* Selv ved meget tyndt lag kapok som er tilfældet med vores toppers, vil Kapokken være fuldt isolerende, du eller dit barn bliver derfor ikke udsat for unødig træk og varmen fra kroppen, reflekteres på en behagelig måde.

* Kapok tempererer kroppen og du kommer ikke til at svede under søvnen, et meget vigtigt element, som giver en mere behagelig og rolig søvn.

*  Støvmider, bakterier og svampesporer, kan ikke leve i kapok, det er derfor et meget allergivenligt madras.

* Topmadrasser med kapok er garanteret fri for kemikalier og andre produkter, som kan give allergi på sigt.

*  Kapok suger ikke vand eller fugt, bliver derfor aldrig ”klam” eller vil føles kold.

* Kapoktræer vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.

Se hvordan du vedligeholder og vasker din rullemadras her

Bemærk at størrelsen 200 x 200 cm er en skaffevare og derfor kan leveringstiden være lidt længere på denne.