Økologisk juniordyne med kapok - 100 x 140 cm

759,00

Økologisk juniordyne med kapok 100 x 140 cm. Kapok er meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke leve i det. Kapok er også meget isolerende, temperaturregulerende og suger ikke fugt. Desuden viser tests at børn beholder kapokdyner på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

Model/varenr.: 23100140

Forkæl dit barn med den originale kapok junior- eller babydyne fra nsleep, som er designet, udviklet og testet i Danmark.

Den ventilerende dyne er uden blegemidler, kemi og andre skadelige stoffer og virker svedtransporterende, men holder samtidig dit barn varmt, hvis rummet er koldt. Det giver god komfort og en roligere søvn – som er essentiel for dit barns helbred.

I dag har op mod hver 10. dansker symptomer på husstøvmideallergi som fx kløende øjne samt hyppige nys og hosten, især om morgenen. Det modvirker kapok, som bidrager til et sundt og allergifrit sovemiljø. Vores bolster er desuden af specialvævet, støvmidetæt økologisk bomuld. 

Let at vedligeholde, dynen kræver blot tørretumbling efter behov for at fjerne støvmider og bakterier, som udelukkende kan sidde udvendig på stoffet.

 

Hvorfor vælge dyner og puder med kapok?

* Kapok er 100 % økologisk uden tilsætningsstoffer eller brug af kemikalier under forarbejdningen.

* Kapok er meget isolerende, består af 80% luft. Det reflekterer kroppens varme på en behagelig og naturlig måde, uden at du kommer til at svede.Har du problem med svedeture om natten, er kapokdynen det helt rigtige valg. Tests viser, at børn beholder dynen på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

* Kapok er temperaturregulerende. Samme dyne kan bruges både sommer, vinter, ude og inde.

* Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, er derfor et meget allergi-venligt materiale.·

* Kapok suger ikke fugt. Dyner, puder og madrasser med kapok vil derfor altid føles tørre, bløde og varme.

* Kapok består af meget fine, selvrensende, hule fibre, som har en lang holdbarhed. Kapokprodukter kan derfor gå i arv.

* Du kan med fordel bruge en kapokdyne som legetæppe på et fodkoldt gulv. Kapokken vil altid holde dit barn varmt.

* Betegnelserne bæreevne og silketæthed, bruges som vejledning for isoleringsevnen i dyner og puder. I kapokdyner er de enkelte kassetter fyldt optimalt og giver den bedste temperaturregulerende effekt - din garanti for en rolig og behagelig nattesøvn.·

* Kapoktræer vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.

Se hvordan du vedligeholder og vasker din dyne her