Økologisk junior rullemadras med kapok

549,00

Økologisk junior rullemadras med kapok. Kapok er meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke leve i det. Kapok er også meget isolerende, temperaturregulerende og suger ikke fugt. Desuden viser tests at børn beholder kapokdyner på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

Model/varenr.: 22070140
70 x 140 cm 70 x 150 cm 70 x 160 cm

Økologisk junior rullemadras med kapok. 

Fås i 3 størrelser: 70 x 140 cm, 70 x 150 cm eller 70 x 160 cm

Forkæl dit barn med den originale kapokrullemadras, som er designet, udviklet og testet i Danmark.

Kapokrullemadrassen er ventilerende og virker svedtransporterende, så dit barn altid har det behageligt og tørt. Det giver en roligere søvn, som er essentiel for dit barns helbred.

Kapok suger ikke fugt. Det betyder dels, at støvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i kapok, dels at sved blot passerer gennem kapokken, som forbliver tør og velventileret.

For optimering af komforten på traditionelle madrasser kan kapokrullemadrassen anvendes i kombination med en traditionel madras. Da rullemadrassen er tættest på kroppen, når barnet sover, vil dit barn stadig få fuld fordel af alle kapokkens gode egenskaber.

 

Hvorfor vælge en rullemadras med kapok?

* Selv ved meget tyndt lag kapok som er tilfældet med vores toppers, vil Kapokken være fuldt isolerende, du eller dit barn bliver derfor ikke udsat for unødig træk og varmen fra kroppen, reflekteres på en behagelig måde.

* Kapok tempererer kroppen og du kommer ikke til at svede under søvnen, et meget vigtigt element, som giver en mere behagelig og rolig søvn.

*  Støvmider, bakterier og svampesporer, kan ikke leve i kapok, det er derfor et meget allergivenligt madras.

* Topmadrasser med kapok er garanteret fri for kemikalier og andre produkter, som kan give allergi på sigt.

*  Kapok suger ikke vand eller fugt, bliver derfor aldrig ”klam” eller vil føles kold.

* Kapoktræer vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.

Se hvordan du vedligeholder og vasker din rullemadras her