Økologisk babymadras med kapok - 60 x 120 x 8 cm

1.199,00

Økologisk babymadras med kapok. Kapok er meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke leve i det. Kapok er også meget isolerende, temperaturregulerende og suger ikke fugt. Desuden viser tests at børn beholder kapokdyner på i langt højere grad end dyner med andet fyld.

Model/varenr.: 20060120

Økologisk babymadras med kapok. 

60 x 120 x 8 cm

Forkæl dit barn med vores madras bestående af de økologiske naturfibre kapok – og husk, at vi altid anbefaler en kapokrullemadras til din madras, da den vil fungere som madrasbeskytter, er nem at vedligeholde og giver ekstra komfort.

Kapokrullemadrassen er ventilerende og virker svedtransporterende, så dit barn altid har det behageligt og tørt. Det giver en roligere søvn, som er essentiel for dit barns helbred.

Kapok suger ikke fugt. Det betyder dels, at støvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i kapok, dels at sved blot passerer gennem kapokken, som forbliver tør og velventileret.

For optimering af komforten på traditionelle madrasser kan kapokrullemadrassen anvendes i kombination med en traditionel madras. Da rullemadrassen er tættest på kroppen, når barnet sover, vil dit barn stadig få fuld fordel af alle kapokkens gode egenskaber.

 

Hvorfor vælge en madras med kapok?

* Kapokmadrasser er fuldt isolerende, du bliver derfor ikke udsat for unødig træk og varmen fra kroppen, reflekteres på en behagelig måde.

* Kapok tempererer kroppen og du kommer ikke til at svede under søvnen, et meget vigtigt element, som giver en mere behagelig og rolig søvn. Vi hører ofte hvor meget sved vi afgiver under søvnen, dette er ikke tilfælde med kapokmadrasser.

* Kapokmadrasser er faste, med en god liggekomfort. Dette er specielt godt for godt for børns knogleopbygning.

*  Støvmider, bakterier og svampesporer, kan ikke leve i kapok, det er derfor et meget allergivenligt madras.

* Madrasser med kapok er garanteret fri for kemikalier og andre produkter, som kan give allergi på sigt.

*  Kapok suger ikke vand eller fugt, bliver derfor aldrig ”klam” eller vil føles kold.

*  Kapokmadrassen er det bedste valg, hvis du skal købe til barnevogn og barnet sover ude, eller i uopvarmede rum.

* Kapok madrasser er meget velegnede ombord på både med det fugtige klima og i sommerhuse, som er uopvarmede i vinterperioden.

* Kapoktræer vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove. Kapok kan høstes år efter år, uden at træerne fældes. Når du vælger et produkt med kapok støtter du bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven.

 Se hvordan du vedligeholder og vasker din madras her