Hevea badedyr - stor badeand

99,98
249,95
Du sparer: 149,97

Kæmpestor smilende badeand i 100% ren naturgummi - og intet andet! Badedyr helt fri for phtalater, PVC, BPA ( bisfenol A ) og farvestoffer. Er lavet i et helt stykke naturgummi, så den ikke tager vand ind og bliver fyldt med bakterier.

Model/varenr.: 1023xx

Kæmpestor smilende badeand i 100% ren naturgummi - og intet andet! Badedyr helt fri for phtalater, PVC, BPA ( bisfenol A ) og farvestoffer.
Hvem kender ikke til problemet med badedyr der suger vand ind og efterlades som den rene bakteriebombe? Med Alfie badeand fra Hevea er du ude over dette problem. Alfie er nemlig lavet i et helt stykke naturgummi som sikrer at de ikke tager vand ind.

Flot og anderledes gaveide! Alfie badeand fra Hevea er pakket i en flot og farvestrålende æske af genbrugspap. Netop indpakningen gør den perfekt som gaveide. Den måler ca 18 cm fra næb til hale og ca 17 cm fra bund til top.

Produktionen af Hevea badedyr i naturgummi er bæredygtig, og giver minimal belastning på miljøet. Badedyr 'ene fra Hevea er støbt i et stykke og fremstillet af 100% ren naturgummi fra gummitræet Hevea Brasiliensis. For hver lille mængde gummi der bruges til at lave badedyr 'ene, er Hevea 's producent forpligtet til at afsætte penge til at genplante gummitræer (Læs mere her: www.lgm.gov.my).