Hevea badedyr - frø

56,00
( 44,80 )
80,00
Du sparer: 24,00

Sødt frø badedyr i 100% ren naturgummi - og intet andet! Badedyret er helt fri for phtalater, PVC, BPA (bisphenol A ) og farvestoffer.

Model/varenr.: 2480
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
Hevea badedyr er helt fri for bisphenol A, pvc og phtalater. Der er ikke hul i og du undgår dermed bakteriebomber i badet. Nu kan de små børn bide løs!

Man kan få tre varianter: en badeand, en frø og en fisk. De er pakket i en flot æske, som gør dem perfekt som gave. Egnet fra fødslen.

Badedyrene bliver mørkere i farven ved brug, ligesom alt naturgummi.

Navnet ”Hevea” kommer fra det latinske navn for gummitræ, Hevea Brasiliensis, som vokser vildt i naturen og i plantager.. For os er det grundlæggende, at vi skal passe på vores kostbare klode, og på dem der bor på den. Vores producent arbejder hele tiden på at forbedre arbejdsmetoderne til gavn for alle. For hver lille mængde gummi der bruges til at lave sutter, er vores producent forpligtet til at afsætte penge til at genplante gummitræer (Læs mere her: www.lgm.gov.my). Det er essentielt for os, at der er mindst mulig belastning på de veluddannede voksne arbejdere, der tapper gummi fra træerne i plantagerne.

Produktionen af Hevea er bæredygtig, og giver minimal belastning på miljøet. Hevea er fremstillet af 100% naturgummi.