Hevea badedyr - 3-pak

107,98
179,95
Du sparer: 71,97

Sød 3-pk. badedyr som alle er i 100% ren naturgummi - og intet andet! Badedyr helt fri for phtalater, PVC, BPA (bisphenol A ) og farvestoffer.

Model/varenr.: 344205
Hevea badedyr er helt fri for bisphenol A, pvc og phtalater. Der er ikke hul i og du undgår dermed bakteriebomber i badet. Nu kan de små børn bide løs!

Der er tre badedyr i en pakke, en badeand, en frø og en fisk. De er pakket i en flot æske, som gør den perfekt som gave. Egnet fra fødslen.

Badedyrene bliver mørkere i farven ved brug, ligesom alt naturgummi.

Navnet ”Hevea” kommer fra det latinske navn for gummitræ, Hevea Brasiliensis, som vokser vildt i naturen og i plantager.. For os er det grundlæggende, at vi skal passe på vores kostbare klode, og på dem der bor på den. Vores producent arbejder hele tiden på at forbedre arbejdsmetoderne til gavn for alle. For hver lille mængde gummi der bruges til at lave sutter, er vores producent forpligtet til at afsætte penge til at genplante gummitræer (Læs mere her: www.lgm.gov.my). Det er essentielt for os, at der er mindst mulig belastning på de veluddannede voksne arbejdere, der tapper gummi fra træerne i plantagerne.

Produktionen af Hevea er bæredygtig, og giver minimal belastning på miljøet. Hevea er fremstillet af 100% naturgummi.