COLOP Protect kids stamp

14,90
( 11,92 )
149,00
Du sparer: 134,10

Der er store krav til håndvask i dag grundet coronavirus. Men Protect Kids Stamp stempler du hånden med et bakteriemærke om morgenen, som vaskes af over dagen. Så kan dit barn tydelig se, om de har vasket hænderne godt nok i løbet af dagen. Og det kan gøres til en sjov leg at sørge for, det bliver gjort så godt at monster bakterien forsvinder.

Model/varenr.: COLPR0001

Vasker børnene hænderne godt nok?

Med PROTECT Kids Stamp, kan du stemple børnene med monster bakterie mærket om morgenen på håndfladen og håndryggen. I løbet af dagen skal der ca. 4-5 grundige håndvaske til at fjerne stemplet, så om aftenen inden sengetid, bør stemplet være væk, hvis børnene har været grundige nok ved vasken. Mærket er med til at huske børnene på at vaske hænderne ofte og grundigt, hvilket er med til at minimere risikoen for at sprede bakterier/vira med hænderne. 

Et af de bedste midler mod Corona virus er god håndhygiejne for at mindske spredningen af virusen. Dette produkt hjælper børn til, på en sjov måde, at vaske hænder grundigt. Stemplerne leveres med en særlig dermatologisk sikker certificeret blæk, som er skånsom mod den sarte barnehud. I stemplerne er der til ca. 3.000 stemplinger, eller 5-6 stemplinger om dagen x 500 dage.