Æble- & kanel grød, økologisk - 325 gr.

28,95

Urtekram giver dig en fløjlsblød grød, hvor kanel giver en vidunderlig sødme, og æbletern tilføjer et frisk strejf. Den fyldige blanding er med 80 % fuldkorn og består af havre, hirse og byg - og er uden hvede, mælk og naturligvis også uden tilsat sukker.

Model/varenr.: 13037
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Engang var grød mest for de fattige eller børn.  Nu er grød hot!

Urtekram giver dig en fløjlsblød grød, hvor kanel giver en vidunderlig sødme, og æbletern tilføjer et frisk strejf. Smagen af æble og kanel tiltaler de fleste, så både store og små grødhoveder kan spise med. Den fyldige blanding er med 80 % fuldkorn og består af havre, hirse og byg - og er uden hvede, mælk og naturligvis også uden tilsat sukker.

Et ekstra plus er, at grøden tilberedes i et snuptag.


Hæld blot kogende vand på grødblandingen, rør rundt og vent 5 min.
Det gør den til dt perfekte mellemmåltid eller on-the-go.

Du kan meget let variere smagsoplevelsen: Top eksempelvis grøden med en most banan, som gør grøden både sødere og blødere. Eller drys hakkede mandler over den færdige grød for ekstra fylde. For en slikagtig sødme kan du i weekenden forkæle dig selv og grøden med sirup og bær på toppen.

Ingredienser:
Havregryn*, byggryn*, hirseflager*, æblepulver* (8%)(tørret pulveriseret æble*), antioxidanter(askorbin- og citronsyre)], rosiner* (overfladebehandlet med solsikkeolie*), æbletern*(4%), kanel*(0,7%), vanilje*.

Intet andet.* = Økologisk