UV 50+ badesæt, lyserød

89,00
199,95
Du sparer: 110,95

UV 50+ badesæt som blokerer mere end 97,5% af solens ultraviolette stråler.

Model/varenr.: 247-121, 522, 80
80 86
Den valgte vare kan desværre ikke bestilles.

Soltøj er en unik opfindelse, som kan anvendes som supplement til solcreme. Næsten 100% af de skadelige ultraviolette stråler blokeres med CareTec soltøjet. Findes i to farvekombinationer.

Blokerer næsten 100 %
Hos Helsebarn.dk fører vi UV-soltøjet under mærket CareTec®. CareTec UV-badetøj er testet i henhold til den australske standard AS/NZS 4399:1996 og klassificeret som den højeste beskyttelsesfaktor svarende til en solfaktor på UPF 50+. Det betyder, at soltøjet blokerer mere end 97,5% af solens ultraviolette stråler, og det sørger dermed for en uovertruffen solbeskyttelse.

Soltøj som supplement til solcreme

Solens stråler er skønne og livgivende. Men for megen sol kan nemt skade dit barns følsomme hud. Derfor har B4K udviklet UV-soltøj med en relativt stor overflade for at beskytte dit barns hud. Ikke alene dækker badetøjet selvfølgelig huden – det afviser også solens ultraviolette stråler, som ellers nemt finder vej gennem tøjet.

Netop de ultraviolette stråler er ganske skadelige i større mængder og forårsager blandt andet forskellige kræfttyper. Derfor er det vigtigt at følge de generelle råd, som fx at undlade at opholde sig i sommersolen mellem kl. 12 og 15. Dernæst skal man søge beskyttelse på andre måder, og det er her UV-soltøjet kommer ind i billedet.
Læs mere om solbeskyttelse på www.skrunedforsolen.dk.


Husk stadig hat og solcreme
Soltøjet kan selvfølgelig ikke helt erstatte brug af solcreme, for dragterne dækker ikke hele kroppen. Husk at indsmøre de små poder grundigt og hyppigt på de bare områder, når solen står højt på himlen. En god solhat – fx Brands4kids UV-beskyttende hat – er også en rigtig fornuftig investering. For selv om der skal passes på solen, så skal der selvfølgelig stadig bygges sandslotte, spilles bold og leges med havevanderen.


Fakta om UV-beskyttelse i tøj
UPF betyder Ultraviolet Protection Factor og indikerer hvor mange UV-stråler der slipper igennem et stykke stof. Jo højere faktor des bedre. CareTec soltøjet har UPF 50+, og det er den absolut højeste faktor et stykke stof kan opnå. Til sammenligning kan oplyses, at en almindelig T-shirt ligger på en beskyttelsesfaktor mellem 6 og 11.