DivaCup model 2 menstruationskop

299,00
349,00
Du sparer: 50,00

En hygiejnisk, blød og fleksibel menstruationskop, der opsamler blodet. Mærkes ikke, lækker ikke og er nem at fjerne. Kan bæres i op til 12 timer ad gangen. Den skal bare tømmes, skylles og genindsættes. Miljøvenlig, besparende og fri for skadelig kemi. Ingen risiko for hudirritation, generende lugte, varmedannelser, svamp, Toxic Shock Syndrome m.m.

Model/varenr.: 4350

DivaCup, model 2, menstruationskop. Model 2 er til kvinder over 30, som ikke har født vaginalt eller fået kejsersnit samt til kvinder i alle aldre, der har født eller fået kejsersnit.

DivaCup er en revolution på menstruationsområdet! En ikke-absorberende menstruationskop der ganske simpelt opsamler dit blod. Kan bæres i op til 12 timer ad gangen. Den skal bare tømmes, skylles og genindsættes. Kvinden bevarer sin frihed og kan forsætte med daglige og sportslige aktiviteter uden at besværes og uden af lække. Den er den mest miljøvenlige metode, eftersom at den er genanvendelig og ikke genererer affald. 
Den kan også trygt bruges om natten.

DivaCup indsættes i bunden af skeden men er så blød og fleksibel, at den ikke kan mærkes under brug når den sidder rigtigt. Er den mest hygiejniske og bekvemme form for menstruationsbeskyttelse. Kvinden forbliver ren, frisk og lugtfri 24 timer i døgnet.  Den bæres lavt i skeden, så den er nem at fjerne. Ingen varmedannelse og lugtgener!

Designet i 100% medicinsk ufarvet silikone gør den behagelig, nem og uskadelig at bruge. Ingen latex, gummi, plastik eller kemi. Ingen risiko for hudirritation, generende lugte, varmedannelser, svamp, Toxic Shock Syndrome m.m.

DivaCup gør det nemt med den skiftende blødningsmængde. Mængden bestemmer blot hvor ofte den tømmes –  det er slut med ulempen med bind og tamponer i utallige størrelser og former. 
Derved sparer du også en masse penge. En kop koster ca. det samme som ½ års forbrug af bind og tamponer koster en gennemsnitlig dansk kvinde.

Syntes du også det er chokerende at danske kvinder alene forbruger knap 1 million bind/tamponer om dagen, hver dag hele året rundt! Produkter der indeholder skadelige og mistænkelige stoffer som skader vores grundvand, åer og søer og forårsager alvorlige problemer med forurening og vores sundhed. Med en kop undgår du helt at bidrage til denne store miljøbelastning.


Brugervejledning på dansk (og 14 andre sprog) ilagt æsken.


Model 2: for alle kvinder som er fyldt 30 år og for kvinder uanset alder der har født eller fået et kejsersnit.