Trunki børnekuffert, pink

299,95
349,95
Du sparer: 50,00

Fed Trunki kuffert med god plads til børnenes tøj og legetøj på rejsen. Børnene kan pakke deres Trunki med alt deres yndlings legetøj, køre på den, sidde på den, trække den ELLER blive trukket af deres forældre. Godkendt som håndbagage.

Model/varenr.: 0061-GB0
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Fed Trunki kuffert med god plads til børnenes tøj og legetøj på rejsen - en Trunki kuffert kan rumme hele 18 liter.

Det bliver sjovere og nemmere for børn at være rejsende. Med lange ventetider og køer ved check-in, security, gaten og baggagebåndet, er Trunki den mest geniale rejsekammerat; som underholdning eller som hvile til små trætte ben.

Alle Trunki kufferter har horn foran til at holde fast i og selvom Trunki har en ideel børnestørrelse,  er den samtidig rummelig til både tøj og legetøj. Er nem at transportere og har rem til at trække i, 2 håndtag samt skulderstrop.

Børnekufferten lukkes med låsbare lukninger, og har indvendig to store rum, hvor det ene har en elastik til fastspænding af tøj eller legetøj. Kufferten fra Trunki indeholder derudover også en bred elastiklomme til småting. På skulderremmen sidder en nøgle til at låse kuffertens to lukninger samt en gennemsigtig lomme til ID. 

Trunki er designet i hård og slagfast plast som en almindelig voksenkuffert, så den kan tåle at blive transporteret. Kufferten har ekstra brede hjul så den ikke vælter. 

Med mål på 46 x 20 x 31 cm og en vægt på 1,7 kg er Trunki godkendt som håndbagage.

Der kan tilkøbes klistermærker som gør din Trunki kuffert endnu sjovere og mere personlig.
 

  • Vægt: 1,7 kg
  • Et mindre barn kan sidde på kufferten
  • Aftagelig og justerbar skulderstrop
  • 3 år +
  • Godtages som håndbagage