Kokosolie, økologisk ekstra jomfru, Oil of life - 500 ml

108,00

Den mest varmestabile planteolie, hvilket gør den yderst velegnet til stegning. Har også mange sundhedsfremmende kvaliteter..

Model/varenr.: 13448

Den absolut bedste olie at stege i!!

Denne ekstra jomfru kokosolie er dyrket økologisk på Filipinerne og er nænsomt koldpresset af kokosnøddens saftige kød så alle naturlige næringsstoffer og biologiske stoffer er bevaret. Smagen er meget mild og slet ikke gennemtrængende.

kokosolien har en unik holdbarhed, helt op til 2 år, uden køl og uden direkte sollys. Olien er flydende ved ca. 26 grader C og under 24 grader C fast/cremet.

Mere om kokosolie:
Kokosolie er en af de sundeste olier, du kan indtage. Den er rig på laurinsyre, kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende virkning, og så indeholder den ingen transfedtsyrer (selv olivenolie indeholder en lille smule transfedtsyrer).Laurinsyre har ydermere den fordel, at det i kroppen bliver til monolaurin. Monolaurin anvendes til at ødelægge fedtdækkede vira som HIV, herpes, influenza,samt flere sygdomsfremkaldende bakterier.

Det er en meget udbredt misforståelse, at kokosolie er dårligt for helbredet fordi det indeholder mættet fedt. Men vi SKAL jo også have det mættede fedt - bare ikke for meget af det. Desuden er sammensætningen af kædede fedtstoffer i olien vigtig, og her består kokosolie af 2/3 mellemlange fedtsyrer, der har antibakterielle egenskaber, er nemt fordøjelige og forbedrer immunforsvaret. Ydermere lagres de aldrig som fedt, men bruges af kroppen til energi.

Sammen med indtagelse af både de enkeltumættede samt de flerumættede fedtsyrer, gør kokosolien dagens tilførsel af vigtige fedtstoffer komplet, hvilket gavner stort set alle kroppens funktioner.

Nogle af de positive ting, eksperter siger om kokosolie:

- Reducerer risikoen for hjerte-karsygdomme.
- Fremmer fedtforbrænding.
- Bidrager til et sundt immunforsvar.
- Er en kilde til hurtig energi.
- Hjælper med at holde din hud blød og smidig og forebygge rynker og for tidlig ældning.
- Understøtter en god skjoldbruskkirtelfunktion.
- Forebygger infektioner der skyldes sygdomsfremkaldende bakterier, vira, svampe og andre mikroorganismer.