D3 vitamin spray Børn 10 mcg NordicHealth BetterYou - 15 ml

99,00
129,00
Du sparer: 30,00

D-vitamin spray for børn fra 5 års alderen. Sprayes inde i munden og optages direkte i blodbanen uden om fordøjelsessystemet. Sprayen er mikro emulgeret for hurtig og effektiv absorption i munden, hvilket giver en hurtigere og garanteret optagelse i kroppen end tabletter eller kapsler.

Model/varenr.: 17987

D-vitamin spray er egnet for børn fra 5 års alderen. Dette er en ny og nem måde at få børnenes D-vitamin behov dækket på. Hver dagsdosis (1pust) leverer 10mcg biotilgængelig D3-vitamin. Let at bruge til børn, der ikke vil have dråber - og optages let i kroppen.

D-vitamin styrker immunforsvaret, tænderne og knoglerne. 

Sprayes inde i munden og optages direkte i blodbanen uden om fordøjelsessystemet.

Sprayen er mikro emulgeret for hurtig og effektiv absorption i munden, hvilket giver en hurtigere og garanteret optagelse i kroppen end tabletter eller kapsler.

Produktet er udviklet i samarbejde med Cardiff Universitet i England, som har bevist gennem studier at DLuxJunior spray optages godt gennem mundens slimhinder.

D3-vitamin som cholecalciferol er udvundet fra australsk fåreuld.

Hver flaske indeholder 15 ml - 100 pust - varer i 100 dage.

Tilsat naturlig pebermyntesmag og naturligt sødemiddel, xylitol.

Indeholder ingen kunstige ingredienser.

Husk at sætte låg på, da hovedet på pumpen kan størkne. Hvis den er størknet, kan du skylle den under varmt vand. 

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Ingredienser:

Vand, Xylitol, akaciegummi, Cholecalciferol (D3-vitamin), solsikkelecithin, citronsyre (surhedsregulerende middel), Kaliumsorbat, pebermynteolie